gratis bezorging website omslag foto

41360 Friends Emma's mobiele dierenkliniek

41360 Friends Emma's mobiele dierenkliniek
41360 Friends Emma's mobiele dierenkliniek
7.95
InStock

Neem als beginnende dierenarts de zorg van alle huisdieren op je met deze speelse LEGO Friends Emma's mobiele dierenkliniek 41360 set. Deze LEGO set is speciaal ontworpen voor kleuters en jonge kinderen om leuk en eenvoudig mee te spelen.

 

Neem als beginnende dierenarts de zorg van alle huisdieren op je met deze speelse LEGO Friends Emma's mobiele dierenkliniek 41360 set. Deze LEGO dierenartsspeelset is speciaal ontworpen voor kleuters en jonge kinderen om leuk en eenvoudig mee te spelen. De set bestaat uit een mobiele dierenambulance gemaakt met een speciale startsteen-bouwplaat waarmee zelfs beginnende bouwers de trots kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen van gebouwen, voertuigen en meer. De bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt ook jouw jonge dierenvriend het doel van de bouwstappen te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het vertrouwen voor de perfecte start van het bouwen met LEGO stenen in een vertrouwde LEGO Friends omgeving. Deze eenvoudige LEGO dierenartsset voor kinderen bevat dierenartsspullen, zoals een onderzoekstafel om een ziek huisdier te onderzoeken, een injectiespuit, borstel, hondenbot en een babyfles voor eindeloos veel speelplezier, plus een LEGO Friends Emma minipoppetje en een minimopshondfiguur.

 

Eigenschappen:

 

  • LEGO Friends Emma's mobiele dierenkliniek 41360.​
  • Inclusief een LEGO Friends Emma minipoppetje en een hondenfiguur.
  • Deze LEGO set is speciaal ontwikkeld voor leuk en eenvoudig bouwplezier voor jonge kinderen met behulp van de eenvoudige bouwstappen.
  • Deze dierenartsspeelset bevat een dierenartsenauto en een aparte onderzoekstafel.
  • Accessoire-elementen: een lamp, borstel, injectiespuit, hondenbot, bord en een zuigfles.
  • Leeftijd 4+

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN