Voor 17:00 besteld, de volgende werkdag verzonden.         Uit voorraad geleverd!           Gratis verzending vanaf 100 euro binnen NL.          Veilig en eenvoudig betalen.
76046  Super Heroes of Justice Luchtduel 76046
76046  Super Heroes of Justice Luchtduel 76046
76046  Super Heroes of Justice Luchtduel 76046
76046 Super Heroes of Justice Luchtduel 76046
66.95

Stuur de Batwing eropaf om Lois te redden uit Lex Luthor's helikopter!

De Super Heroes nemen het op tegen Lex Luthor, in een gevaarlijk lucht gevecht hoog boven Metropolis. De Batwing is al met Batman in de cockpit onderweg, vouw de vleugels naar buiten om nog sneller te gaan. Vlieg het gevecht binnen met Superman en Wonder Woman en bevrijd Lois van Lex Luthor.

Ontwijk de met Kryptoniet geladen knip-raketten uit de LexCorp helikopter en beantwoord het vuur met de zesvoudige noppenschieter aan boord van de Batwing. Lager bij de grond komt het enterhaak-kanon van Batman ook uitstekend van pas.

De Super Heroes 76046 Heroes of Justice Luchtduel set maakt deel uit van het thema LEGO Super Heroes.
 

LEGO Super Heroes 76046 Heroes of Justice Luchtduel kenmerken

  • Inclusief 5 minifiguren: Batman, Superman, Wonder Woman, Lex Luthor en Lois Lane.
  • De Batwing heeft een cockpit die open kan, beweegbare vleugels met vlieg- en landingsstand en een zesvoudige noppenschieter.
  • De LexCorp helikopter heeft een cockpit die open kan, plaats voor Lex Luthor, draaibare rotors, 8 met Kryptoniet geladen knip-raketten en een koppelpunt aan de onderkant om de Lois Lane minifiguur aan te hangen.
  • Zet de strijd voort op straatniveau met Batman’s enterhaak-kanon, Wonder Woman’s zwaard en schild en Lex Luthor’s vuurwapen.
  • Inclusief stripboek!
  • De Batwing is 4 cm hoog, 23 cm lang en 30 cm breed
  • De LexCorp helikopter is 9 cm hoog, 16 cm lang (26 cm incl. rotors) en 10 cm breed.



Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN