logo met foto website

10274 Creator Expert Ghostbusters™ ECTO-1

10274 Creator Expert Ghostbusters™ ECTO-1
10274 Creator Expert Ghostbusters™ ECTO-1
10274 Creator Expert Ghostbusters™ ECTO-1
174.95
InStock
  • Dit is de ultieme ECTO-1 bouwset voor fans van LEGO® stenen en Ghostbusters™ die graag een nieuwe modelauto willen bouwen of zich willen ontspannen met een meeslepend hobbyproject.
  • Dit is geen Ghostbusters™ speelgoed. Het is een autoset voor volwassenen met werkende besturing, een valluik met spokenvanger, een uitschuifbare stoel voor een schutter, een beweegbare spokenspeurder en andere apparatuur om paranormale activiteit mee te detecteren.
  • Dol op details? Dan zullen de authentieke details in deze set zoals de gebogen voorruit, het modulaire stuur en de steen met het Ghostbusters™ logo gegarandeerd in de smaak vallen. Een echte blikvanger voor in huis of op kantoor.
  • Deze ECTO-1 modelauto is perfect voor Ghostbusters™ fans en LEGO® liefhebbers en biedt volwassenen uren bouwplezier. Een geweldig cadeau voor iedereen die graag eens een modelauto wil bouwen.
  • De ECTO-1 is ca. 22,5 cm hoog, 47 cm lang en 16,5 cm breed en zit boordevol authentieke details waarmee je gegarandeerd de show steelt.
  • leeftijd 18+

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Gert Vesters  - Aankoop mislukt
30-12-2021 12:44:25
Beste,

Ik wilde deze zojuist bestellen maar toen ging er iets mis met de internetverbinding en nu staat hij op uitverkocht.

Is deze nog beschikbaar?

Zo ja zou ik hem graag willen bestellen.

Groet Gert

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN