Voor 17:00 besteld, de volgende werkdag verzonden.         Uit voorraad geleverd!           Gratis verzending vanaf 100 euro binnen NL.          Veilig en eenvoudig betalen.

Informatie

Mensen die bij Jespers Steentjeswinekel iets bestellen gaan akkoord met de de informatie/voorwaarden.
 

Verzenden

Bestellingen worden verstuurd met Post NL. De kosten via Post NL bedragen 6,95 voor een onverzekerde verzending (binnen nl) (geen vergoeding bij beschadiging of vermissing) ongeacht de omvang van de bestelling. De verzendkosten van een verzekerde verzending bedragen 9,25 ( binnen NL). verzending naar een post nl locatie is ook mogelijk de kosten hiervoor zijn 6,45. Verzending naar België is ook mogelijk de kosten hiervoor bedragen tot 2 kilo 12,50 euro.

Gratis verzendkosten binnen Nederland vanaf 100 euro


Afhalen

U kunt u pakketje ook Afhalen in Woerden. Met contante betaling of per pin. na u besteling zal ik contact opnemen met u via de mail.
 

Retourneren

Retourneren is uitsluitend mogelijk indien de producten compleet zijn, vrij van gebruikssporen en in ongeopende verpakking. Binnen 14 dagen

De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening, met uitzondering wanneer het verkeerde product is geleverd. In dit laatste geval zullen wij de gemaakte verzendkosten vergoeden.


Betalen
betalingen kunnen worden voldaan door ideal of vooraf overmaken voor de nederlandse klanten.
De belgische klanten kunnen gebruik maken van bancontact of vooraf overmaken.

Waneer u kiest voor vooraf overmaken dan kunt u na het plaatsen van uw bestelling het bedrag overmaken op NL88 KNAB 0258 4726 69 t.n.v Jespers Steentjeswinkel onder vermelding van het ordernummer welke u krijgt op het moment van plaatsen van een bestelling. Na ontvangst van uw betaling (voor 17:00 uur) gaan wij uw bestelling de volgende werkdag versturen.

Uw bestelling wordt 7 dagen gereserveerd. Mocht de betaling dan nog niet binnen zijn, dan beschouwen wij de bestelling als geannuleerd.


Voorraad status

Alles wat op de website staat, staat er 1 keer op. wilt u er meerdere van een bepaalde set, neem dan even contact met mij op!


Set niet compleet

Mocht bij het bouwen van de bestelde Lego set blijken dat een of meerdere onderdelen missen, kun je rechtstreeks contact opnemen met de LEGO klantenservice op het nummer (00800) 5346 5555 (gratis).


Contact
Jespers Steentjeswinkel
londenlaan 39
3446AD, Woerden
0642891404
jespervanschaik@hotmail.com
kvk nummer: 69365881

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN