Voor 17:00 besteld, de volgende werkdag verzonden.         Uit voorraad geleverd!           Gratis verzending vanaf 100 euro binnen NL.          Veilig en eenvoudig betalen.

Wie ben ik

Hallo Lego-liefhebber,

 

Welkom bij mijn webwinkel! Mijn naam is Jesper van Schaik, ik ben 25 jaar en ik ben een AFOL; een Adult Fan Of Lego. Wil je meer weten over mij? Lees dan dit interview maar eens: https://indebuurt.nl/woerden/bedrijvigheid/ondernemer-uitgelicht/jesper-steentjeswinkel-woerden-station-lego~67449/

 

Kun je een bepaalde set niet vinden in mijn webwinkel, zoek je een specifiek steentje of heb je andere vragen? Mail mij dan gerust!

 

Groetjes,

 

Jesper van Schaik

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN