logo met foto website

40372 City Politie MF accessoireset

40372  City Politie MF accessoireset
40372  City Politie MF accessoireset
40372  City Politie MF accessoireset
12.95
InStock
Kinderen genieten van nog meer actie met deze LEGO® City Police MF accessoireset (40372), inclusief minifiguren van Duke DeTain, de held uit de tv-serie LEGO City Adventures, een politieagent en twee boeven. Fans van de tv-serie kunnen scènes uit de serie namaken en naspelen. En dankzij de geldautomaat, de steekwagen van de boeven, de walkietalkie, de koevoet en de dynamietaccessoires heb je alles wat je nodig hebt voor uren fantasierijk boevenvangplezier.
  • Kinderen vanaf 6 jaar beleven ongeëvenaard boevenvangplezier met deze LEGO® Politie MF accessoireset. Een geweldige aanvulling op iedere LEGO speelset en een ideale introductieset voor politieagenten in de dop.
  • Inclusief minifiguren van LEGO® City tv-held Duke DeTain, een politieagent en twee boeven, plus een geldautomaat, een steekwagen en walkietalkie van de boeven, een koevoet en dynamietaccessoires.
  • De geldautomaat is ca. 5 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep.
  • leeftijd  6+

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN