Voor 17:00 besteld, de volgende werkdag verzonden.         Uit voorraad geleverd!           Gratis verzending vanaf 100 euro binnen NL.          Veilig en eenvoudig betalen.
40424 Winters sneeuwballengevecht
40424 Winters sneeuwballengevecht
40424 Winters sneeuwballengevecht
40424 Winters sneeuwballengevecht
19.95

  • Kinderen zullen genieten van urenlange sneeuwpret met deze LEGO® Iconic winters sneeuwballengevecht speelset met een bouwbaar sneeuwfort, een katapult met sneeuwbalelementen, een heuvel met slee-lanceringsfunctie, een sneeuwpop en meer.
  • Deze 149-delige bouwset is een superleuk decembercadeau voor kinderen vanaf 7 jaar. De set bevat minifiguren van een jongen en een meisje, beide met opdruk van een winterjas, plus een figuur van een husky om vrolijke wintertaferelen mee na te spelen.
  • De heuvel is ca. 9 cm hoog, 8 cm breed en 5 cm diep. Samen met de slee, het sneeuwfort, de katapult, de boom, de tafel, de minifiguren en de accessoires kan de set in een kinderrugzak worden meegenomen voor winters speelplezier onderweg.
  • Leeftijd 7+



Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN