Voor 17:00 besteld, de volgende werkdag verzonden.         Uit voorraad geleverd!           Gratis verzending vanaf 100 euro binnen NL.          Veilig en eenvoudig betalen.
40468 Creator Gele taxi
40468 Creator Gele taxi
40468 Creator Gele taxi
40468 Creator Gele taxi
12.95


LEGO® fans bedenken en beleven hun eigen leuke avonturen op de wegen van een bruisende stad met deze coole Gele taxi (40468). Dit prachtige, gedetailleerde voertuig heeft reclame op het dak, zijspiegels, kentekenplaten en draaiende rubberen banden. Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar om neer te zetten en allerlei rollenspellen mee te spelen.

  • Maak een leuk dagtochtje naar een bruisende stad met dit LEGO® Creator Gele taxi bouwspeelgoed voor kinderen met reclame op het dak, taxidecoratie en draaiende rubberen banden.
  • Dit 124-delige model van een taxi is een fantastisch cadeau voor kleine bouwers vanaf 7 jaar die van voertuigen houden en graag hun fantasie gebruiken bij het bedenken van leuke verhalen.
  • De gele taxi is ca. 6 cm hoog, 13 cm lang en 5 cm breed – de ideale afmetingen om thuis mee te spelen of om mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje voor nog meer plezier.
  • Leeftijd 7+

 



Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN