Voor 17:00 besteld, de volgende werkdag verzonden.         Uit voorraad geleverd!           Gratis verzending vanaf 100 euro binnen NL.          Veilig en eenvoudig betalen.
41352 Friends de grote racedag
41352 Friends de grote racedag
41352 Friends de grote racedag
49.95

Klaar voor de start... af! Het is LEGO Friends de grote racedag en de meiden zijn allemaal vastbesloten om de geweldige kartrace in Heartlake City te winnen! Ga naar de kleedkamers om je voor te bereiden en breng alle huisdieren naar de viplounge met de allerbeste zitplaatsen. Zet de vriendinnen daarna in hun eigen go-karts en laat ze ervandoor schieten! Wie komt er op het erepodium te staan? Laat alle vriendinnen samen genieten van het feest en gebruik de noppenschieters om een fantastische vuurwerkshow te geven!

 

 

Eigenschappen:

 

 

  • Het is LEGO Friends de grote racedag: de vriendinnen uit Heartlake City strijden tegen elkaar in een spannende kartrace. 
  • Het hoofdgebouw bevat beneden een kleedruimte met kluisjes en een wc. Boven vind je een erepodium en een viplounge van waaruit alle Heartlake City huisdieren de race kunnen bekijken.
  • Er is een startlijn en een afzonderlijke finishlijn met licht- en luidsprekerelementen. 
  • Deze LEGO Friends set is inclusief 3 minipoppetjes, elk met een eigen kart en lanceerder, en 3 dierenfiguren.
  • Leeftijd 7-12 jaar



Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN