Voor 17:00 besteld, de volgende werkdag verzonden.         Uit voorraad geleverd!           Gratis verzending vanaf 100 euro binnen NL.          Veilig en eenvoudig betalen.
41388 Friends Mia's hartvormige zomerdoos
41388 Friends Mia's hartvormige zomerdoos
41388 Friends Mia's hartvormige zomerdoos
5.95

Ga naar het strand met LEGO Friends Mia. Help haar om met haar emmer en schep een zandkasteel te bouwen voor haar vriendje de babyschildpad. LEGO-nr. 41388

 

Ga naar het strand met LEGO Friends Mia. Help haar om met haar emmer en schep een zandkasteel te bouwen voor haar vriendje de babyschildpad. Zoek op het LEGO strand naar een vlag om op de toren te zetten en een schelp om de ingang mee te versieren. Laat de vrienden na al hun harde werk afkoelen in zee! Berg daarna alle elementen op en neem deze LEGO hartvormige doos overal mee naartoe.


Eigenschappen:

  • Deze strandspeelset is inclusief een Mia minipoppetje plus een schildpadfiguur.
  • De set bestaat uit een bouwbare doos in Mia's kleuren met een naamplaatje met opdruk en een bouwbaar zandkasteel. 
  • LEGO Friends accessoires in deze set: een schelp en een vlag. 
  • LEGO Friends fans kunnen alle elementen in de schattige LEGO hartvormige doos doen en die meenemen om ook onderweg leuk te kunnen spelen! 
  • De LEGO Friends sets stimuleren fantasierijk spel en maken bouwen creatief en leuk. 
  • Kinderen kunnen deze coole LEGO hartvormige doos stapelen op 41384 Andrea's hartvormige zomerdoos, 41385 Emma's hartvormige zomerdoos, 41386 Stephanie's hartvormige zomerdoos en 41387 Olivia's hartvormige zomerdoos, om zo de persoonlijkheden van alle vriendinnen uit Heartlake City te leren kennen. 
  • Deze bouwset maakt deel uit van de LEGO Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's. 
  • De hartvormige opbergdoos is ca. 3 cm hoog, 7 cm breed en 7 cm diep.



Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN