Voor 17:00 besteld, de volgende werkdag verzonden.         Uit voorraad geleverd!           Gratis verzending vanaf 100 euro binnen NL.          Veilig en eenvoudig betalen.
41425  Friends Olivia‘s bloementuin
41425  Friends Olivia‘s bloementuin
41425 Friends Olivia‘s bloementuin
7.95

Ben je dol op bloemen en planten? Bereid je met deze LEGO Friends Olivia‘s bloementuin set voor op een plantenjacht! Stap samen met Olivia en haar hamster Rumble aan boord van het gave voertuig dat ze zelf heeft ontworpen en verzamel zeldzame wilde bloemen die je daarna kunt bestuderen bij haar plantenkas. Laat Zobo zien hoe hij de planten moet verzorgen. Hij kan het onkruid verwijderen met z'n vork en de planten water geven met z'n emmer. Open het raam van de kas en zodat de bloemen zonlicht kunnen opnemen.
 

Eigenschappen:

  • Deze LEGO Friends Olivia‘s bloementuin-set is een superleuke set voor kinderen met groene vingers.
  • Ga op plantenjacht met Olivia.
  • De set bevat een minipoppetje dat je zelf kunt bouwen, een figuur van een boerenrobot, een schattig hamsterfiguur, een speelgoedvoertuig waarmee je planten kunt verzamelen en een kas waarin je bloemen en fruit kunt laten groeien.
  • Rij rond in het gave voertuig en verzamel planten.
  • Gebruik het schattige tuingereedschap om de planten te verzorgen en ze te bestuderen in Olivia’s kas.
  • Leeftijd 6+



Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN