logo met foto website

60265 City oceaan onderzoeksbasis

60265 City oceaan onderzoeksbasis
60265 City oceaan onderzoeksbasis
69.95
InStock

Altijd dolle pret met de LEGO City oceaanonderzoeksbasis! Duik samen met een haai, een pijlstaartrog en een onderzoeksteam de diepte in. Deze geweldige basis met verwisselbare woonkamer-, slaapkamer- en onderzoeksmodules heeft alles wat je nodig hebt voor oceaanonderzoek waaronder een onderzeeër, een kraan en een onderwaterdrone. Er is zelfs een koffiezetapparaat! Neem plaats in de decompressiekamer voordat je in de onderzeeër stapt. Maak je dan los van de basis en ontdek de geheimen van de zee.
 

Eigenschappen:

  • Ontdek met de LEGO City oceaanonderzoeksbasis de geheimen van de zee.
  • De set bevat een speelgoedonderzoeksbasis met verwisselbare leef- en onderzoeksmodules, een loskoppelende onderzeeër, onderwaterdrone, vijf minifiguren van onderzoekers en figuren van een haai en een pijlstaartrog.
  • De onderzoeksbasis beschikt over verwisselbare leef- en onderzoeksmodules en een loskoppelende onderzeeër met beweegbare robotarmen, een ronddraaiende propeller en een cockpit met ruimte voor twee minifiguren die open kan.
  • De onderzoeksbasis is ruim 20 cm hoog, 27 cm breed en 15 cm diep.
  • De onderwaterdrone is ruim 3 cm hoog, 6 cm lang en 3 cm breed.
  • Leeftijd 6+

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN