Voor 17:00 besteld, de volgende werkdag verzonden.         Uit voorraad geleverd!           Gratis verzending vanaf 100 euro binnen NL.          Veilig en eenvoudig betalen.
75981 Harry Potter adventkalender
75981 Harry Potter adventkalender
75981 Harry Potter adventkalender
75981 Harry Potter adventkalender
29.95

Bouw elke dag iets in aanloop naar Kerstmis met 24 LEGO Harry Potter minimodellen. Open de vakjes van de kalender en krijg 24 dagen lang elke dag een magische verrassing. De kalender bevat 6 minifiguren, plus herkenbare voorwerpen en geweldige accessoires uit de Harry Potter films. Naarmate er meer dagen verstrijken, krijg je steeds meer modellen voor een magisch Kerstbal en eindeloze feestelijke avonturen op Zweinstein­!


Eigenschappen:

  • Laat fans van LEGO Harry Potter op magische wijze de kerstperiode beleven met deze LEGO Harry Potter adventkalender (75981) waarbij ze elke dag een verrassing krijgen. Achter elk van de 24 deurtjes vind je een klein Harry Potter model om te bouwen, mee te spelen of ergens op een mooi plekje neer te zetten.
  • Inclusief minifiguren van Harry Potter, Hermelien Griffel, Ron Wemel, Padma Patil, Parvati Patil en Cho Chang, plus modellen die je zelf kunt bouwen, zoals een miniatuurkoets van Beauxbatons en een eettafel met een ijskasteel in het midden. 
  • Naarmate de kerstdagen dichterbij komen, kunnen kinderen steeds meer feestelijke scènes van Zweinstein naspelen – waaronder het geweldige Kerstbal! 
  • Deze magische adventkalender is een ideaal cadeau voor kinderen van 7 jaar en ouder in aanloop naar Kerstmis met 24 dagen vol verrassingen en Harry Potter inspiratie waar ze het hele jaar door plezier van zullen hebben. 
  • De 24 Harry Potter cadeautjes in deze speciale adventkalender kunnen worden gecombineerd met alle andere originele LEGO sets en LEGO stenen voor nog meer creatieve mogelijkheden. 
  • Geen batterijen nodig. Deze set met 24 minimodellen biedt actief, fantasierijk speelplezier dat nooit ophoudt! 
  • Diverse coole Harry Potter speelgoedmodellen voor fantasierijk speelplezier tot Kerstmis en nog lang daarna. 
  • LEGO Harry Potter sets bevatten geliefde personages, geweldige functies en herkenbare locaties uit de onvergetelijke films. Het zijn ideale cadeaus voor iedereen die de magie uit de filmreeks in huis wil halen. 
  • LEGO bouwspeelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen waardoor alle stenen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – daar is geen magie voor nodig! 
  • De LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen ter wereld.
  • Leeftijd 7+



Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN